به بهانهی برگزاری «عید بیعت با امام مهدی علیه السلام» توسط یکی از مؤسسات مذهبی در ایران، در قالب تجمعات مردمی در برخی از شهرهای این کشور!
این بیعتهای نمایشی و احساسی، دقیقاً شبیه هجده هزار نامهای است که کوفیان تحت تأثیر تصورات بیپایه و توهمات بیاساس در مورد امام زمانشان، برای او نوشتند؛ اما با دیدن برق سکه به سپاه عبیدالله بن زیاد پیوستند و یا با شنیدن صدای چکاچک شمشیر میدان را خالی کردند و به گوشهی خانهها خزیدند!
اگر در ادعای خود صادق هستید از تاریخ عبرت بگیرید و پا بر جای پای کوفیان نگذارید! عقل را چراغ راه کنید و به ریسمان قرآن و عترت چنگ بزنید و سخن کسی را بشنوید و به آن عمل کنید که شما را به «زمینهسازی عینی و عملی و بر اساس عقل و شرع» فرا میخواند!
به جای گوش دادن به کلمات قصار کسی که «عقلی اندک و ادّعایی بسیار دارد و بسیار مستبد و ستیزهجوست»[۱] صدای حکمت را بشنوید و به جای پیروی از خاماندیشان پرهیاهو اما جاهل، عالمان فرزانه را پیروی کنید؛ چرا که راه رسیدن به مهدی علیهالسلام، از مسیر حکمت و معرفت میگذرد، نه از کورهراه احساسات و اشک و آه و شعر!